Visa priser inkl. momsVisa priser exkl. moms

Varumärken

Aigostar

Garanti: 5 år

Aigostar är ett ungt men ambitiöst företag som grundades 2009. Vårt huvudfokus är att tillhandahålla belysningsprodukter som LED-varor, energieffektiva lampor samt datortillbehör. På grund av vår snabba och kontinuerliga utveckling har Aigo blivit känt som ett modernt och internationellt handelsföretag på belysningsmarknaden. Våra tre huvudpelare är effektiv distribution, egna varumärkesprodukter och ett bra forsknings- och utvecklingsteam.

På grund av vår exceptionella kvalitet och mångfald inom våra produkter har vi haft en hög kundnöjdhetsgrad som varit mycket nöjda med kvaliteten på våra produkter. Detta har hjälpt oss att bli en av marknadsledarna i vår bransch. En av de viktigaste nycklarna till vår framgång har varit att följa vår tro på att ”utmana och skapa”. Att vara mycket kundorienterad och dedikerad till ny produktutveckling har breddat vårt affärsområde och mönster; ger oss kunder med hög erfarenhet av ny teknik.

 Tre kärnvärden hos AIGO 

Kvalitet

– Vi har utmärkta resurser för högkvalitativa produkter för att garantera kvaliteten på varje produkt. 

Tjänster

 – Vi har ett professionellt teknisk supportteam som erbjuder en fullservice före försäljning och efter försäljning. 

Innovation

 – Vi strävar efter innovativa idéer, vågar utforska nya områden och utveckla nya produkter. Konkurrensfördelar med AIGO-Adekvat inventering – Avancerat systemhantering – Bättre pris

Hemsida:

http://www.aigostar.com

Industri: Hemelektronik

Grundat: 2009

 Airam

Garanti: 3 år

Från och med 2015, heter Megaman Sverige – Airam AB. Företaget är bildat av Egma AB, som sedan 1976 har varit en välkänd aktör inom belysningsbranschen i Sverige. År 2011 köptes Egma AB av finska Airam och bytte namn 2012 till Megaman Sverige AB, men från och med. 2015 är det Airam AB som gäller. Airam AB är svensk generalagent för Megaman ® ljuskällor, Airams armaturer, dekorationsbelysning, elmaterial och fritidsprodukter.

Megaman® är idag en av topp 3 producenter av lågenergilampor i världen. Även i Europa är Megaman ® en av de ledande varumärkena inom led- och lågenergilampor och har framgångsrikt positionerat sig som en av de innovativa ledarna inom design.

 

One light

Garanti: 2-5 år

One light tillverkar teknisk belysning av hög kvalitet i modern design till överkomliga priser. ONE Light levererar belysning till grossister i 62 länder.